Индивидуални психологически консултации

Опознай се! Не се страхувай! Действай!

Можете да се срещнете с мен на индивидуална консултация (сесия) в моя кабинет. На тази среща можем да работим върху различни лични проблеми и казуси, които имате. Като например:

  • Проблеми свързани с работа
  • Тревожност
  • Тежки загуби на близък човек
  • Емоционални проблеми и нестабилност
  • Ниска лична самооценка
  • Депресия
  • Страхове и фобии
  • Хранителни разстройства
  • Стрес и BurnOut
  • Други психологични проблеми

Как протича индивидуална среща с мен?

Разбира се, всеки клиент е уникален и всяка връзка между мен и клиента също е различна – което означава, че няма универсално описание на терапевтична сесия.

Всяка сесия по същество е сесия за решаване на проблеми. В началото на сесията обикновено ви каня да споделите какво се е случвало в живота ви, какво ви е в ума, какво ви притеснява или има ли цели, които искате да обсъдите. Описвате текущата си ситуация и чувствата си към нея. Аз ще ви слушам, докато говорите. (Водя си бележки след сесията). Можете да бъдете напълно открити, няма да бъдете критикувани, прекъсвани или осъждани, докато говорите. Разговора ни е напълно конфиденциален. Това е специален, уникален тип разговор, в който можете да кажете точно това, което чувствате – без да се притеснявате, че ще нараните нечии чувства, ще навредите на връзката или ще бъдете наказани по някакъв начин. Всичко, което искате – или имате нужда – да кажете е ОК. Понякога ще задавам въпроси, относно неща, които сметна че са важни. Имате избора да отговорите или не.

След това използвайки опита си, ще ви помогна в решаването на този проблем, за да можете да се приближите до живота, който искате да имате.

Мога да ви дам някаква домашна работа, която да изпълните след сесията. Тази домашна работа може да бъде да помислите и отговорите на някой въпроси, да рисувате, да създадете онлайн профил за запознанства и да отидете на първа среща, или да тренирате три пъти седмично. По време на следващата ни сесия може да споделите напредъка си и да се обърнете към всяка област от живота си, в които сте се разочаровали или имате трудности.

Какво ще се случи през първата ни среща?

Обичайно е хората да са малко изнервени от първото си посещение. Не е нужно обаче да оставяте безпокойството си да ви попречи да получите помощ. По време на първата ни среща ще се запознаем. Тя е и възможност за вас да определите дали аз съм подходящият психолог за вас. Можете да направите това, като задавате въпроси, относно опита, квалификацията и методите на работа. Създаването на връзката между мен и вас е от основно значение.

Тази среща е предимно сесия за събиране на информация. Ще се опитам да науча много за вас и вашата история за кратък период от време, за да определя най-добрия начин да ви помогна, ще ви задавам въпроси за преживяванията ви и защо търсите помощ. Вашата история наистина е ваша и много лична. Ако вие и аз се съгласим да работим заедно, ще ви обясня как ще работи терапията и ще определим график за срещите ни. В някои случаи може да ви предложа насочване към друг специалист, който може да ви осигури по-адекватно лечение.

Въпреки стигмата и безпокойството, които понякога се свързват с посещението при психолог, е важно да потърсите помощ, когато сте преуморени и вече не можете да се справяте сами.

Колко време протичат сесиите?

Обикновено продължителността на сесията е 50 минути.

В кои дни и часове мога да посетя кабинета?

Дните и часовете за среща се договарят предварително в удобен за вас ден и час. Съобразявам се с вашите възможности за срещите ни.

Колко струват индивидуалните консултации?

Индивидуалните срещи с мен струват 60 лева на сесия.

Къде ще се провеждат срещите?

Срещите с мен се провеждат в моя кабинет в София, жк.“Лозенец“ ул.“Банат 3“ партер.


Свържи се с мен за записване час за консултация

Капча
Кликни в/у изображението за обновяване на кода.
или 0886 33 13 06

* Тези полета са задължителни за попълване.