хляБА терапия "Нарисувай си хляб" - 11.02.2024

Да замесим хлебчета шедьоври!

Дата: 11 февруари 2024
Час: 14:00
Място: "Щастливата пекарна", гр. София, бул. „княз Александър Дондуков“ 24A

“Зимата е времето за комфорт, за хубава храна и топлина, за докосването на приятелска ръка и разговори край огнището – време да си бъдеш у дома.“ – Едит Ситуел
Зима е...  по това време на годината пейзажът е като бяло платно, нуждаещо се от ръката на художник… Когато зимата разстели своята бяла премяна, сякаш всичко около нас става малко по-вълшебно, като зимна приказка от Андерсен. Това е времето, когато семейството се събира, разменят се подаръци с любов, а мечтите със сигурност се сбъдват.
Предлагам ви да помечтаем заедно, претворявайки в реалността чрез сръчността на ръцете си и топлината на сърцето си най-хубавите си пожелания. Да развихрим креативността си и дадем поле на въображението си върху бялото платно на хляба!
Мирише на хляб  мирише на сбъдване... а чашата хубаво вино  е чудесна компания!

Приключение, споделяне, чувство за общност! Това е „хляБА терапия“!
Група цветни хора се събираме, месим хляб, говорим си и пием заедно по чаша хубаво вино!
Ароматът на златисто хлебче с хрупкава коричка ни прегръща още от входа на кокетната пекарна и ни понася в свят, толкова различен от делника, че всички се предаваме на това завладяващо усещане и се впускаме в предизвикателството изпълнени с приключенски дух!
„хляБА терапия“-та може да Ви помогне да се справите с негативните емоции, но също така и да оцените и да се съсредоточите върху личното си щастие.
Елате да прекараме два различни, забавни и ползотворни часа заедно!
Заповядайте на приключението „хляБА терапия“ с мен Марина Панева и преоткрийте свободата на духá си!
А ако Ви е любопитно точно какво и как се случва, ние вече бяхме на гости на БНТ, БТВ, НОВА, Code Health TV, на децата в Карин дом, Tonight with Шкумбата, Евроком, Euronews и др. и можете да видите всичко тук в раздел "хляБА терапия".

ВАЖНО! Местата са ограничени! Необходимо е да запазите своето място на тел.: 0886 33 13 06 или със съобщение на тук на сайта в раздел Контакти или в Messenger.

Цената за участие е 40 лв.


тел.: 0886 33 13 06